Perez evalueert PSV-transfers: 'Onzinaankoop, had je overal wel kunnen vinden'

Perez evalueert PSV-transfers: 'Onzinaankoop, had je overal wel kunnen vinden'

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 00:00vr 08-11-2019 om 00:00

Laatste update: vrijdag 8 november 2019 om 10:07vr 08-11-2019 om 10:07

PSV is niet veel wijzer geworden van de afgelopen transferzomer, stelt Kenneth Perez in de Europa League-uitzending van FOX Sports. De Eindhovenaren trokken de beurs voor Timo Baumgartl en Bruma (foto), die hun prijskaartje nog niet waar hebben gemaakt volgens de analist.

Baumgartl moest donderdagavond tegen LASK Linz toekijken vanaf de bank, terwijl Daniel Schwaab en Nick Viergever het centrum vormden. "Tien miljoen, veel geld, maar hij speelt op dit moment niet. En ik vind Baumgartl, als hij links centraal speelt, zo veel minder dan wanneer hij rechts centraal speelt." Bruma deed negentig minuten mee in Oostenrijk, maar kon Perez ook niet bekoren. "Het is meer een blinde dan dat hij echt goed is... En daar waren ze al drie jaar mee bezig, al toen Marcel Brands er nog zat. Dat is al 23 miljoen voor PSV."

Kostas Mitroglou is volgens de analist een 'onzinaankoop'. "Zo'n speler had je overal kunnen vinden. Tegen Sparta kwam er helemaal niets uit bij hem." Ook Toni Lato en Olivier Boscagli hebben nog niet uitgeblonken dit seizoen. "En dat vind ik best een issue bij PSV, want je kunt je geld maar één keer uitgeven."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws