PSV-fans eisen ontslag Van Bommel na afgang: Ik zie zeker perspectief

PSV-fans eisen ontslag Van Bommel na afgang: "Ik zie zeker perspectief"

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 06:49vr 08-11-2019 om 06:49

PSV-fans roepen om het ontslag van Mark van Bommel, maar de hoofdtrainer ziet nog perspectief. PSV verloor donderdagavond met 4-1 van LASK Linz in de Europa League, waardoor de ploeg nu al vijf keer op rij niet heeft gewonnen. De druk neemt toe in Eindhoven.

"Wij hebben nooit gezegd dat er geen crisis is. Wij blijven als club bij elkaar, ook in moeilijke tijden. Dat staat ook in het clublied", vertelt Van Bommel op de persconferentie. "Het is heel logisch dat het onrustig als je vijf keer achter elkaar niet wint. Daar moet je gewoon mee omgaan. Voor mij is het de eerste keer en voor een aantal spelers ook. Hier hebben we nog nooit ingezeten. Ik loop al langer mee in de voetballerij en weet dat de druk wel toeneemt, hoor."

Van Bommel denkt dat hij het tij kan keren en ziet perspectief. "Dat zie ik zeker, ja. De resultaten zijn niet goed, maar ik zie zeker perspectief. We hebben een aantal geblesseerde jongens. Dat zijn jongens van de buitencategorie: Bergwijn en Malen. Daarnaast hebben we nog een aantal geblesseerden en geschorsten. Een paar dingen is verklaarbaar. Daar verschuilen we ons niet achter."

PSV neemt het aankomend weekend op tegen Willem ll. "Ik denk dat Steven en Donyell er niet bij zijn", zegt Van Bommel.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Europa League PSV

Poll

Is Van Bommel nog de juiste man voor PSV?

(17574 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws