De Gelderlander: Slutsky voert Matavz-wijziging door en riskeert rel bij Vitesse

De Gelderlander: Slutsky voert Matavz-wijziging door en riskeert rel bij Vitesse

08-11-2019 08:32 Laatste update: 19:17
76

Leonid Slutsky passeert Tim Matavz tegen FC Groningen en riskeert daarmee een rel bij Vitesse. Dat schrijft de Gelderlander. Dat Matavz wordt gepasseerd is opvallend, want de spits heeft dit seizoen al vijf keer gescoord.

Dat weerhoudt Slutsky er echter niet van om een ingrijpende wijziging door te voeren. Vitesse staat na twaalf duels op de vijfde plaats, maar het voetbal is niet om over naar huis te schrijven.

Wedden

Meer odds

De ploeg van Slutsky verloor de afgelopen twee wedstrijden van ADO Den Haag en FC Emmen. 'Slutsky verandert van filosofie nu een crisis opborrelt in Arnhem', schrijft de Gelderlander. De achterban van Vitesse is niet blij met de gang van zaken.

Hoe dan ook, Slutsky vindt een wijziging in de Vitesse-basis blijkbaar wel noodzakelijk. Matavz begint op de bank, Jay-Rot Grot neemt zijn plek over. "Grot is veel beter als striker dan op de vleugel. Hij heeft een goed schot, is sterk in de lucht, kan de bal afschermen en brengt snelheid mee. Als spits voelt hij zich comfortabel", reageert Slutsky in de krant. "Op de zijkanten ligt een puzzel door alle blessures. Daar missen we de balans."