'Ajax en PSV zijn niet aan de orde. Feyenoord zou wel een optie kunnen zijn'

'Ajax en PSV zijn niet aan de orde. Feyenoord zou wel een optie kunnen zijn'

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 09:18vr 08-11-2019 om 09:18

Laatste update: vrijdag 8 november 2019 om 09:23vr 08-11-2019 om 09:23

Bryan Linssen maakt indruk in de Eredivisie en Hedwiges Maduro denkt dat de Vitesse-aanvaller klaar is voor een stap hogerop. Dat kan met een transfer binnen Nederland, maar ook met een stap naar het buitenland.

"Ik denk dat hij nog wel een stapje omhoog kan maken", zegt Maduro, die bij FC Groningen met Linssen speelde, in De Telegraaf. "Vitesse is subtop, maar ik schat AZ en Feyenoord als club nog iets hoger in. En daar zou hij prima meekunnen. Maar op zijn leeftijd speelt het financiële verhaal ook mee en daarom zou het heel goed kunnen dat zijn volgende club in het buitenland ligt."

"Ik vind hem wel geschikt voor het Spaanse voetbal, maar ook voor het Duitse voetbal, omdat hij een harde werker is die er altijd inkleunt", vervolgt Maduro over de 29-jarige Limburger. "En in landen als Griekenland en Turkije zou hij met zijn kwaliteiten en wedstrijdinstelling een publiekslieveling kunnen worden. Bij een club als PAOK Saloniki zie ik hem zo meespelen."

Erwin van de Looi, bondscoach van Jong Oranje en de trainer van Linssen bij Groningen, denkt dat Linssen ook klaar is voor de volgende stap. "Ajax en PSV zijn niet aan de orde. Die zullen niet snel een speler van 29 gaan halen. Feyenoord zou wel een optie kunnen zijn. In dit Feyenoord speelt hij zo mee. Maar misschien is een buitenlands avontuur wel wat voor hem na zoveel jaar in Nederland", zegt Van de Looi. "Ik vind hem een ideale speler voor de Duitse competitie. Hij kan goed lopen, wil hard werken, kan ruimtes bestrijken en pikt zijn goals mee. In Duitsland zou hij heel goed passen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Waar moet Linssen naartoe?

(2745 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws