De Boer getipt als Ajax-opvolger Ten Hag: 'Ik zou het heel goed vinden'

De Boer getipt als Ajax-opvolger Ten Hag: 'Ik zou het heel goed vinden'

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 20:27vr 08-11-2019 om 20:27

Laatste update: zaterdag 9 november 2019 om 11:58za 09-11-2019 om 11:58

Erik ten Hag heeft géén vertrekclausule in zijn contract bij Ajax, zegt Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf. Zijn collega Valentijn Driessen suggereerde eerder deze week dat Ten Hag een clausule in zijn contract had, waardoor hij eventueel naar Bayern München kan vertrekken.

"Als Ajax wil kunnen ze hem nog jaren in Amsterdam houden. Ik heb begrepen dat er geen optie in zijn contract zit, dus dat hij tussentijds niet weg mag", vertelt Verweij in de podcast van De Telegraaf.

"Overmars zou hem heel formeel aan zijn contract kunnen houden. De band is tussen die twee is heel goed. Toen AS Roma voorbij kwam moet er een afspraak zijn gemaakt. Als er een droomclub komt, dan werkt Overmars mee. Er waren wat clubs geïnteresseerd, maar er is niet veel duidelijkheid over. Er is geïnformeerd. Ten Hag heeft zich enorm op de kaart gezet met de prestaties in de Champions League."

Verweij hoopt dat Frank de Boer een nieuwe kans krijgt in Amsterdam, mocht Ten Hag vertrekken. "Ik denk dat Peter Bosz een van de kandidaten zal zijn, maar ik zou het heel erg goed vinden als Frank de Boer weer de kans krijgt."

"Ik weet dat heel veel fans vinden dat het spel er niet uitzag, maar dat is ook selectief. In het eerste jaar zag het er wèl goed uit. In het laatste jaar werd het een stuk minder om te zien. De Boer is wel een van de grondleggers van de huidige successen, met alle kampioenschappen en het geld dat hij heeft binnengehaald. Ik zou hem met deze selectie aan het werk willen zien in plaats van met Tobias Sana en z'n vrienden."

Poll

Eens met Verweij?

(8123 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws