De Telegraaf: Ten Hag waarschijnlijk bezig aan laatste seizoen bij Ajax

De Telegraaf: Ten Hag waarschijnlijk bezig aan laatste seizoen bij Ajax

Gepubliceerd: vrijdag 8 november 2019 om 23:02vr 08-11-2019 om 23:02

Laatste update: vrijdag 8 november 2019 om 23:17vr 08-11-2019 om 23:17

Erik ten Hag is waarschijnlijk bezig aan zijn laatste seizoen als trainer van Ajax. Bayern München is druk op zoek naar een opvolger voor de vertrokken Niko Kovac en heeft de Ajax-trainer in het vizier, net als Thomas Tuchel van Paris Saint-Germain.

Dat meldt De Telegraaf. Mocht Bayern voor Ten Hag willen gaan, dan hoopt hij op medewerking van Ajax. Dat levert waarschijnlijk geen problemen op, want de club is bereid om mee te denken met de 49-jarige Tukker, die in januari 2018 werd aangesteld in Amsterdam. Ten Hag ligt nog tot 2022 vast bij Ajax. Hij verlengde zijn contract afgelopen zomer met twee jaar. De Telegraaf stelt dat de kans 'levensgroot' is dat Ten Hag bezig is aan zijn laatste jaar bij Ajax.

Bayern is op zoek naar een tijdelijke oplossing sinds Kovac vertrokken is. Arsène Wenger zou openstaan voor Der Rekordmeister, mits hij een langer contract zou krijgen. Daarom is het niet doorgegaan, stelt De Telegraaf. Wenger vertelde bij beIN Sports juist dat hij spoedig met de club in gesprek gaat.

Ten Hag heeft samen met Tuchel de beste papieren voor de trainersklus in München. Mochten zij om wat voor reden dan ook niet haalbaar zijn, dan kijkt de club naar alternatieven.

Ten Hag werd vorige week op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Chelsea gevraagd naar de interesse van Bayern. Hij zei dat hij het seizoen sowieso afmaakt bij Ajax en nog steeds warme gevoelens heeft voor de club waar hij eerder trainer was van het beloftenelftal.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws