HLN over 'schoon volk' bij Zulte-Anderlecht: 'Ajax- en Feyenoord-scouts aanwezig'

HLN over 'schoon volk' bij Zulte-Anderlecht: 'Ajax- en Feyenoord-scouts aanwezig'

Gepubliceerd: zaterdag 9 november 2019 om 09:44za 09-11-2019 om 09:44

'Schoon volk aan de Gaverbeek', schrijft Het Laatste Nieuws over de Jupiler Pro League-wedstrijd tussen Zulte Waregem en Anderlecht van vrijdagavond. Paars-Wit won de uitwedstrijd met 1-2, onder toeziend oog van een groot aantal scouts uit binnen- en buitenland.

Ajax én Feyenoord hadden een delegatie naar het Regenboogstadion, gelegen in de omgeving van de Gaverbeek, gestuurd, meldt HLN. De scouts uit Amsterdam en Rotterdam bevonden zich in goed gezelschap. Ook collega's van onder meer Manchester United, Internazionale, Arsenal, Sevilla, Atalanta Bergamo, AA Gent en Standard Luik waren aanwezig bij de krachtmeting tussen de huidige nummers zes en tien van België.

Naar wie de aandacht van Ajax en Feyenoord precies uitging, is nog niet duidelijk. HLN vermoedt echter dat de jonge Anderlecht-middenvelders Yari Verschaeren (18, foto) en Albert Sambi Lokonga (20) het meest nadrukkelijk bekeken zijn. Verschaeren verlengde in maart zijn contract en ligt nog tot medio 2022 vast in Brussel, Sambi Lokonga maakte deze week gebruik van een optie in zijn verbintenis en staat nog twee jaar onder contract.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws