Van Basten haalt uit naar ADO-spits Kramer: 'Jezus man, gedraag je een beetje'

Van Basten haalt uit naar ADO-spits Kramer: 'Jezus man, gedraag je een beetje'

Gepubliceerd: zaterdag 9 november 2019 om 21:05za 09-11-2019 om 21:05

Michiel Kramer maakte een gefrustreerde indruk tijdens het duel van ADO Den Haag bij Fortuna Sittard. De spits beging meerdere pittige overtredingen en werd halverwege vervangen door Tomáš Necid. Marco van Basten heeft geen goed woord over voor het gedrag van Kramer.

"Dat was wel agressiviteit, maar de verkeerde", analyseert de ex-bondscoach van Oranje bij FOX Sports. "Dat is een patiënt hoor. Als je hem zo ziet denk je: jezus man, gedraag je een beetje. Waar men je mee bezig? Waarom zit je op voetbal? Omdat je het leuk vindt toch?"

Kramer pakte vier gele kaarten in zijn laatste zes duels. Hij is bovendien de enige spits in de Eredivisie die meer overtredingen heeft dan schoten: zestien om zeven. "Dan denk ik: heb je slecht geslapen? Wat is er aan de hand?", stelt Van Basten bij het zien van de beelden.

"Ik denk dat het komt omdat hij geen bal gehad heeft. De irritatie neemt toe, omdat hij daar in zijn eentje staat", haakt Kees Jansma in. "Ga dan tegen je medespelers tekeer. Deze man was nu zodanig de weg kwijt dat hij gekke dingen gaat doen", besluit Van Basten.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws