Boze Maaskant: 'Als jij zo'n domme vraag stelt kan ik hem jou ook voorleggen'

Boze Maaskant: 'Als jij zo'n domme vraag stelt kan ik hem jou ook voorleggen'

Gepubliceerd: zaterdag 9 november 2019 om 21:15za 09-11-2019 om 21:15

Robert Maaskant, trainer van VVV, heeft voor de wedstrijd tegen Heracles geïrriteerd gereageerd op een verslaggever van FOX Sports. De ervaren oefenmeester kreeg de vraag voorgelegd of hij de druk voelde, maar dat kon hij niet waarderen.

Na de 3-0 thuisnederlaag van VVV tegen Feyenoord waren de Venlose supporters klaar met Maaskant en kwam hij zelfs in aanvaring met enkele fans. De vraag of hij de druk voelt toenemen lijkt dus terecht, maar daar wil de VVV-trainer niet aan. "Dat is zo'n onzin. Wat een goede vraag trouwens, echt leuk. Origineel ook. Daar heb je goed over nagedacht", zegt de cynische Maaskant tegenover FOX Sports.

De tirade van de trainer was daarmee nog niet afgelopen. "Wat heeft het nou voor zin om je daar zorgen over te maken? Als jij mij zo'n domme vraag stelt kan ik ook aan jou vragen of je de druk voelt of je volgende week nog wel aan de slag mag."

De verslaggever reageert daarop dat hij een terechte vraag stelt, maar dat het voor Maaskant goed moet voelen dat het bestuur van de Venlonaren nog achter hem staat. "Als je dat toch weet, had je de vraag niet hoeven stellen", reageerde hij gevat.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Haalt Maaskant de kerst in Venlo?

(2615 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws