'Van Bommel grijpt keihard in: Zoet begint tegen Willem II op de bank'

'Van Bommel grijpt keihard in: Zoet begint tegen Willem II op de bank'

10-11-2019 08:15 Laatste update: 11:39
229

Mark van Bommel gaat hard ingrijpen bij PSV voorafgaand aan de wedstrijd tegen Willem II. Lars Unnerstall lijkt Jeroen Zoet te vervangen onder de lat van de Eindhovenaren, zo melden De Telegraaf en Voetbal International.

Zoet is de laatste tijd in allesbehalve goede vorm en dat lijkt hem de kop te kosten. De keuze voor Unnerstall is desondanks opvallend. Eerder dit seizoen was Robbin Ruiter nog de vervanger van de geblesseerde Zoet, Unnerstall was toen derde keus. Ruiter zat midweeks tegen LASK Linz (4-1) ook nog op de bank. De Duitser maakte de afgelopen seizoenen bij VVV-Venlo wel een uitstekende indruk.

Volgens de statistieken had Zoet dit seizoen acht 'houdbare' treffers kunnen voorkomen. Daarnaast kreeg hij tegen Sparta Rotterdam en AZ in totaal drie doelpunten tegen in de korte hoek, hetgeen de beeldvorming rondom de Oranje-international niet ten goede kwam. Ook in het duel met LASK Linz werden vraagtekens geplaatst bij het optreden van Zoet bij de tegengoals.

Volgens VI zal Van Bommel nog enkele wijzigingen doorvoeren in zijn basisopstelling na het debacle in Oostenrijk. PSV bleef de laatste vijf wedstrijden verstoken van een overwinning en verkeert daarmee in crisis.