Ten Hag was niet zeker van zijn zaak: 'Maar wij lieten ze slecht spelen'

Ten Hag was niet zeker van zijn zaak: 'Maar wij lieten ze slecht spelen'

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 15:04zo 10-11-2019 om 15:04

Laatste update: zondag 10 november 2019 om 15:07zo 10-11-2019 om 15:07

Ajax-trainer Erik ten Hag heeft een prima zondagmiddag achter de rug. Zijn ploeg moest vijf dagen na de Champions League-thriller tegen Chelsea weer aan de bak in de Eredivisie en denderde over nummer vier FC Utrecht heen.

Ten Hag was van tevoren nog op zijn hoede voor zijn oude club. "Als je een mindere dag hebt, krijg je echt problemen tegen dit FC Utrecht. Ik vind dat ze écht een goede ploeg hebben", reageerde hij na afloop in gesprek met FOX Sports. De mannen van John van den Brom dropen echter met de staart tussen de benen af. "Wij hebben ze slecht laten spelen, dat heeft puur met Ajax te maken."

De trainer had zondagmiddag weer een plek in de basis ingeruimd voor Zakaria Labyad, de vervanger van de langdurig geblesseerde David Neres. "Hij geeft een teken van leven: het is goed voor de hele selectie dat hij een rol speelt. We hebben ze allemaal nodig, dat blijkt maar weer. En ik hoop dat ze elkaar blijven pushen door die interne concurrentie. Dat ze resultaten behalen natuurlijk, maar ook dat ze plezier uitstralen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Gaat koploper Ajax nog serieus bedreigd worden dit seizoen?

(15612 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws