Ziyech toont medeleven: 'Klote voor hem dat het op zo'n moment gebeurt'

Ziyech toont medeleven: 'Klote voor hem dat het op zo'n moment gebeurt'

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 15:42zo 10-11-2019 om 15:42

Hakim Ziyech is blij voor Zakaria Labyad. Ajax-trainer Erik ten Hag ruimde tegen FC Utrecht (4-0) een basisplek in voor Labyad, die volgens Ziyech een goede wedstrijd speelde.

"We kennen de situatie van Zakaria", reageert Ziyech bij FOX Sports. Hij doelt op de gebruikelijke reserverol van Labyad. "Ik ben blij voor hem dat hij mocht starten en een goede wedstrijd speelde. Iedereen is blij voor hem. Zijn kans kwam vandaag. Ik denk dat hij heeft laten zien dat hij een uitstekende speler is."

Labyad was tegen Utrecht de vervanger van David Neres, die tot de winterstop is uitgeschakeld met een knieblessure. Ziyech: "Het is klote voor David dat het op zo'n moment gebeurt, maar ik ben in ieder geval blij dat de trainer niet heel veel heeft geschoven met de pionnen."

De gewonnen thuiswedstrijd tegen Utrecht was geen grote uitdaging voor Ajax, laat Ziyech doorschemeren. "Voor ons is het gewoon belangrijk dat we winnen. Of het voor hun gevoel een rondo was of niet, dat maakt niet uit. Wat de rest ervan vindt, ja... We spelen gewoon ons eigen spel. So be it."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws