Dumfries beteuterd na echec in Tilburg: Diep gezonken, héél diep gezonken

Dumfries beteuterd na echec in Tilburg: "Diep gezonken, héél diep gezonken"

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 16:56zo 10-11-2019 om 16:56

Denzel Dumfries stond met zijn mond vol tanden na de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen Willem II. De zwalkende Eindhovenaren kregen in Tilburg de volgende tik op de neus en Dumfries had 'eigenlijk geen antwoorden meer', liet hij na afloop weten aan FOX Sports.

"We zijn diep gezonken, héél diep gezonken", concludeerde de rechtsback na afloop. "Dit was niet goed, ik heb er geen woorden voor op dit moment." Het drukke programma van PSV mocht geen excuus zijn, vond Dumfries. "Daar mag je je niet achter verschuilen. We weten dat dit ons programma is. En het is juist lekker dat je zo veel wedstrijden kunt spelen."

De internationals van PSV kunnen hun zinnen even verzetten tijdens de interlandbreak. Dumfries mag zich melden bij Oranje, maar zal dat doen met gemengde gevoelens. "Ik ben vereerd dat ik naar Oranje mag gaan, maar het voelt niet goed om het zo achter te laten." In Zeist zal hij zijn veelbesproken ploeggenoot Jeroen Zoet treffen. De back wilde echter niet al te diep ingaan op de reserverol van Zoet. "Natuurlijk is het zwaar voor hem, maar dat is topsport."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Is Van Bommel nog de juiste man voor PSV?

(17574 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws