Kwakman: 'Wat heeft Van Bommel hiermee bereikt? Ik heb nu nóg meer vraagtekens'

Kwakman: 'Wat heeft Van Bommel hiermee bereikt? Ik heb nu nóg meer vraagtekens'

Gepubliceerd: zondag 10 november 2019 om 19:59zo 10-11-2019 om 19:59

PSV-doelman Jeroen Zoet werd zondag gepasseerd voor de uitwedstrijd tegen Willem II en nam tijdens de tweede helft van de wedstrijd plaats in de spelersbus. Trainer Mark van Bommel wilde Zoet in de luwte houden, verklaarde hij na afloop, maar FOX Sports-analist Kees Kwakman zet zijn vraagtekens bij die uitleg.

Zoet schoot tijdens de warming-up zijn collega Lars Unnerstall in en zocht vervolgens de catacomben op. "Als wij een goal maken en hij zou niet lachen of juichen, zou het op televisie komen. En als we een goal tegen krijgen, zou Jeroen meteen in beeld komen. Daar wilde ik hem voor beschermen", liet Van Bommel na afloop weten. Kwakman had echter zijn bedenkingen. "Ik stel nu de vraag: gaat het nu minder over Zoet?", liet hij zondagavond weten in Dit Was Het Weekend op FOX Sports.

De analist geeft zelf het antwoord. "Ik denk dat het nu alleen maar nóg meer over Zoet gaat", aldus Kwakman. "Dus wat heeft hij nu bereikt? Hij was wel op het veld, maar zat niet op de bank. En wie was erin gekomen als Unnerstall geblesseerd was geraakt? Zoet of Robbin Ruiter? Ik zit nu alleen maar met nog meer vraagtekens." Collega Kenneth Perez kan zich echter wel vinden in de uitleg van Van Bommel. "Ik vind het ook irritant dat wij (FOX Sports, red.) doen. Dat wij meteen een speler opzoeken als die gewisseld wordt. Net als met Dirk Kuyt, toen die bij Feyenoord op de bank werd gezet. Het is allemaal zo gezocht."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Wie is de beste keeper van het huidige PSV?

(7679 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws