'Ajax is zonder De Ligt, Schöne en De Jong alleen maar beter geworden'

'Ajax is zonder De Ligt, Schöne en De Jong alleen maar beter geworden'

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 08:32ma 11-11-2019 om 08:32

Ronald Waterreus is bijzonder onder de indruk van Ajax en durft zelfs te stellen dat de ploeg van Erik ten Hag beter is dan vorig seizoen. Ajax verloor afgelopen zomer met Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong en Lasse Schöne drie belangrijke krachten.

"Wat ik eigenlijk het knapste vind is dat ze zonder De Jong, De Ligt en Schöne alleen maar beter zijn geworden", zegt Waterreus bij Rondo op Ziggo Sport. "Ik ben een groot fan van de trainer. Ik hoop, zeker voor Ajax, dat hij niet weggaat. Ik snap dat dat aan de orde gaat zijn, maar wat hij daar klaarspeelt vind ik onvoorstelbaar knap."

"Drie vaste waardes zijn vertrokken. In het begin werd er een beetje lacherig gedaan over Martínez en Álvarez. Dat waren twee centrale verdedigers die niet zouden kunnen verdedigen en dan maar op het middenveld moesten spelen. Laat Martínez maar op het middenveld spelen", zegt Waterreus.

Ook Youri Mulder laat zich positief uit. "Er werd gezegd dat Schreuder de man was. Dat is een geweldige trainer, maar ook zonder hem gaat het hartstikke goed. Martínez is heel goed en maakt ook doelpunten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws