ED: Van Bommel krijgt vertrouwen bij PSV maar heeft snel goede resultaten nodig

ED: Van Bommel krijgt vertrouwen bij PSV maar heeft snel goede resultaten nodig

11-11-2019 12:26 Laatste update: 12:33
148

PSV gaat Mark van Bommel nu nog niet ontslaan. De trainer krijgt de tijd om na de interlandperiode te laten zien dat hij nog steeds de juiste man is voor de Eindhovense club en daarbij zal hij hopen op de terugkeer van Donyell Malen en Steven Bergwijn.

Het Eindhovens Dagblad schrijft dat er 'intern nog geen stormbal gehesen is'. De directie steunt Van Bommel en doet dat op dezelfde manier als vorig jaar rond deze periode, toen hij zijn eerste dertien wedstrijden als trainer van PSV won. Er is namelijk een complete structuur rondom de trainer opgebouwd en mede daardoor verdient hij volgens de beleidsbepalers in Eindhoven de kans om zich te herpakken.

Na het interlandweekeinde krijgt PSV namelijk een minder zwaar programma en daarin is het de bedoeling dat de club uit Eindhoven zich opricht. Als het op dat moment ook niet lukt, schrijft de krant, dan is een vertrek van Van Bommel wel onafwendbaar. Nu is er nog voldoende chemie tussen spelers en trainer en dat wordt ook als uitgangspunt genomen voor het aanblijven van de trainer.