Willems speelt zich in de kijker bij Oranje: 'Ronald Koeman was positief over hem'

Willems speelt zich in de kijker bij Oranje: 'Ronald Koeman was positief over hem'

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 13:10ma 11-11-2019 om 13:10

Jetro Willems maakt indruk in Engeland. De linksback maakte deze zomer op huurbasis de overstap van Eintracht Frankfurt naar Newcastle United en daar is Steve Bruce, trainer van The Magpies, maar wat blij mee.

Willems wordt door zijn trainer getypeerd als een rustige jongen die niet al te hoog van de toren blaast. "Toen hij achttien was speelde hij al interlands voor het Nederlands elftal", vertelt Bruce tijdens de persconferentie na afloop van de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen Bournemouth, opgetekend door The Shields Gazette. "Dat zegt wel iets over wat hij allemaal kan."

Bruce vroeg voordat hij Willems aantrok om advies. "Ik heb deze zomer met Ronald Koeman over hem gesproken en die was heel positief. Hij vindt het spelen in de Premier League leuk en het heeft zijn carrière nieuw leven ingeblazen. Dat is heel belangrijk om een betere speler te worden."

De linksback had een aantal blessureproblemen maar is nu weer helemaal fit en alomtegenwoordig bij Newcastle United. Volgens de krant maakt Willems met zijn prestaties ook indruk op de staf bij Oranje en behoort een terugkeer bij de selectie van het Nederlands elftal serieus tot de mogelijkheden.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws