Vraagtekens bij verklaring Van Bommel in 'affaire-Zoet': Strookt niet met elkaar

Vraagtekens bij verklaring Van Bommel in 'affaire-Zoet': "Strookt niet met elkaar"

Gepubliceerd: maandag 11 november 2019 om 14:57ma 11-11-2019 om 14:57

Mark van Bommel spreekt zichzelf tegen in het statement dat PSV maandag naar buiten bracht over Jeroen Zoet. Dat stelt NOS-commentator Arman Avsaroglu. De doelman kreeg excuses van de trainer, die spreekt van een 'pijnlijke communicatiefout'.

Het verhaal is inmiddels bekend: Van Bommel passeerde Zoet voor de uitwedstrijd tegen Willem II (2-1) en de doelman kreeg pas kort voor de aftrap te horen dat hij niet de tweede, maar derde keus zou zijn. Van Bommel noemt dat laatste een communicatiefout, tot onbegrip van Avsaroglu.

"Gisteren zei hij dat hij Zoet wilde beschermen voor de tv-camera's, nu zegt hij dat hij niet wilde dat Zoet zou invallen. Dat strookt niet met elkaar, wat is de echte versie?", aldus de commentator in de NOS Voetbalpodcast. Ragnar Niemeijer noemt het 'wrijven in een vlek', terwijl Arno Vermeulen inmiddels spreekt van 'de affaire-Zoet'.

Van Bommel heeft zichzelf lelijk in de vingers gesneden, constateert Frank Snoeks. "Dit is niet goed voor hem. De resultaten die nu geboekt worden, zijn dat ook niet, maar dit is erger. Dit blijft aan hem hangen. Een aantal wedstrijden achter elkaar verliezen overkomt elke trainer, dat vergeet men uiteindelijk weer, maar dit soort dingen onthoudt men."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws