Crisis houdt gemoederen bezig in Eindhoven: Zoet kan nooit meer keepen bij PSV

Crisis houdt gemoederen bezig in Eindhoven: "Zoet kan nooit meer keepen bij PSV"

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 10:18di 12-11-2019 om 10:18

De crisis bij PSV houdt de gemoederen bezig. Jeroen Zoet kreeg tegen Willem II afgelopen zondag pas 30 minuten voor de aftrap te horen dat hij niet tweede, maar derde keeper was. Aan tafel bij Sportforum spreekt men schande van de actie van PSV-trainer Mark van Bommel.

"Bij een plaatselijke vierdeklasse amateurs wordt dit beter gedaan dan bij het grote PSV. Ik vond het echt gênant", begint Algemeen Dagblad-journalist Freek Jansen aan tafel bij Sportforum van de NOS. Christian Wielaert is het eens met Jansen. "Het leed is al geschied. Het is vrijdag al misgegaan, toen hadden ze tegen Zoet moeten zeggen: blijf lekker thuis."

Ronald Waterreus vond het belachelijk dat Van Bommel na de tijd met de verklaring kwam dat hij Zoet buiten het zicht van de camera's wilde houden. "Jeroen kan nooit meer keepen bij PSV, want als trainer ben je dus schijnbaar bang dat hij op de bank een keer in beeld genomen wordt. Als je hem de volgende keer opstelt, wil je dan achter gesloten deuren spelen ofzo? Want dan komt hij ook in beeld."

Rosario
De voormalig keeper ziet dat het op meerdere vlakken misgaat in Eindhoven. Zo begrijpt hij niets van de keuze om Pablo Rosario aanvoerder te maken. "Ik heb wel de indruk dat hij aan een aantal spelers iets te veel en te lang vasthoudt. Ik kan me wel voorstellen dat er binnen de spelersgroep ook wel een gevoel leeft van: waarom moet Rosario zo nodig aanvoerder zijn en elke wedstrijd 90 minuten spelen? Je doet die jongen ook geen plezier om die aanvoerder te maken. Hij staat met knikkende knieën voor de camera", sluit Waterreus af.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws