Boadu laat goede eerste indruk achter op Memphis: Hij is hier voor een reden

Boadu laat goede eerste indruk achter op Memphis: "Hij is hier voor een reden"

Gepubliceerd: dinsdag 12 november 2019 om 17:03di 12-11-2019 om 17:03

Laatste update: dinsdag 12 november 2019 om 17:10di 12-11-2019 om 17:10

Memphis Depay kan inhoudelijk nog weinig vertellen over Oranje-nieuwkomer Myron Boadu, maar is wel blij dat de AZ-spits zich bij het Nederlands elftal heeft gevoegd. Dat Boadu in Alkmaar aan de lopende band scoort is Memphis niet ontgaan, vertelt hij aan VoetbalPrimeur.

Bennett van Fessem
ZEIST

"Ik heb niet heel veel wedstrijden van hem gezien. Ik zie hem wel steeds op het scorebord verschijnen, maar op details kan ik niet ingaan", vertelt Memphis dinsdag in Zeist aan deze website.

Dat bondscoach Ronald Koeman Boadu heeft opgeroepen is niet voor niets, zegt Memphis. "Hij is hier voor een reden en is nog super jong. Hij laat het ook zien in de Europa League. Wat ik zeg, ik heb niet heel veel wedstrijden van hem gezien, maar ik ben superblij voor hem en heb zin om met hem te trainen en om te zien wat zijn kwaliteiten zijn."

De eerste indruk die Boadu heeft achtergelaten bij Oranje is goed. "Hij is heel relaxed. Het is een aardige jongen. Hij heeft nog niet veel gezegd, maar dat komt met de dagen. Ik hoop dat hij het hier kan vasthouden."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws