'Twee Oranje-vraagtekens: Wijnaldum en Memphis moeten weer verstek laten gaan'

'Twee Oranje-vraagtekens: Wijnaldum en Memphis moeten weer verstek laten gaan'

Gepubliceerd: woensdag 13 november 2019 om 12:14wo 13-11-2019 om 12:14

Oranje-internationals Memphis Depay en Georginio Wijnaldum staan aan de vooravond van een race tegen de klok, met het EK-kwalificatieduel met Noord-Ierland in zicht. De Olympique Lyon-aanvaller en Liverpool-middenvelder ontbraken woensdag wederom op de training van Oranje.

Wijnaldum was dinsdag al niet van de partij vanwege griep, liet bondscoach Ronald Koeman weten tijdens zijn persconferentie. Gini heeft zich ook woensdag niet gemeld op het trainingsveld, bericht het Algemeen Dagblad: de 29-jarige Rotterdammer moest binnen blijven en kon alleen in de gymzaal aan zijn conditie werken: Koeman rekent er echter op dat hij zaterdag in Belfast een beroep kan doen op Wijnaldum.

Memphis meldde zich met een bovenbeenblessure in het Oranje-kamp en is daar nog steeds niet van hersteld: ook hij was woensdag niet van de partij tijdens de training. Of de spits mee kan doen tegen Noord-Ierland, is nog maar zeer de vraag. Memphis lijkt er zelf op te rekenen dat hij in ieder geval dinsdag tegen Estland fit genoeg is.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Koeman tegen Noord-Ierland risico nemen met Memphis en Wijnaldum?

(2263 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws