'Voormalig Ajax-doelwit Lainez mag na 54 minuten op huurbasis vertrekken'

'Voormalig Ajax-doelwit Lainez mag na 54 minuten op huurbasis vertrekken'

13-11-2019 19:18
90

Diego Lainez was begin dit kalenderjaar dicht bij een transfer naar Ajax, maar hij koos op het allerlaatste moment voor een overstap naar Real Betis. Daar komt de Mexicaan nauwelijks aan bod, waardoor hij alweer verhuurd mag worden.

Dat meldt de Mexicaanse tak van ESPN. Lainez kwam dit seizoen nog niet verder dan 54 minuten in de Primera Division, verspreid over vijf invalbeurten. Die situatie is voor niemand goed, beseft ook Real Betis. De negentienjarige aanvaller mag daardoor in januari op huurbasis vertrekken uit het Estadio Benito Villamarín. De Andalusiërs stallen hem het liefst bij een Europese club. Een terugkeer naar Mexico geniet niet de voorkeur.

Lainez was vorige winter hard op weg naar Ajax, maar Betis kaapte de transfer op het laatste moment. Niet alleen betaalde de Spaanse club iets meer, zo'n veertien miljoen euro, maar de dribbelaar werd ook overgehaald door landgenoot Andrés Guardado. Volgens ESPN is het hard aangekomen bij Lainez dat hij bij Betis niet meer dan een bijrol vervult.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

#DoneDeal met zaakwaarnemer Guido Albers is te beluisteren op Spotify en ook te zien op YouTube!

Plaats een reactie