Schorsing voorbij voor 'kopstoot-keeper': 'Kritiek terecht, maar niemand vermoord'

Schorsing voorbij voor 'kopstoot-keeper': 'Kritiek terecht, maar niemand vermoord'

Gepubliceerd: woensdag 13 november 2019 om 23:24wo 13-11-2019 om 23:24

Tim Coremans, de keeper van Sparta die een aantal weken geleden tegen FC Groningen een kopstoot uitdeelde aan Kaj Sierhuis, heeft zijn schorsing uitgezeten en mag weer spelen voor de Rotterdammers. De goalie hoopt op een snelle rentree.

Na het incident kreeg Coremans stevige kritiek te verwerken. "Ik heb nogal wat over me heen gekregen inderdaad", vertelt hij na de met 4-3 verloren oefenwedstrijd tegen NEC op woensdag tegenover RTV Rijnmond. "Ook kritiek op het interview na de wedstrijd. Ik had het anders aan kunnen pakken. De kritiek was aan de ene kant terecht, maar ik heb niemand vermoord."

Nu de schorsing van Coremans erop zit hoopt hij snel weer terug te keren in de basis bij Sparta. Ariel Harush stond onder de lat bij afwezigheid van Coremans, maar maakte geen onuitwisbare indruk en dus ruikt de teruggekeerde keeper zijn kans. "Dit was de grootste tegenslag in mijn carrière, maar ik moet alles nemen en weer verder gaan. Je mist het spelen van wedstrijden, maar ik heb er wel zelf een goed gevoel over."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Coremans weer de voorkeur krijgen boven Harush?

(704 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws