Heracles wacht af: 'Scheurtje is vier weken, maar het duurt nu al drie maanden'

Heracles wacht af: 'Scheurtje is vier weken, maar het duurt nu al drie maanden'

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 10:38do 14-11-2019 om 10:38

Laatste update: donderdag 14 november 2019 om 11:01do 14-11-2019 om 11:01

Mo Osman raakte drie maanden geleden geblesseerd en dacht na een paar weken weer terug te kunnen keren, maar de middenvelder van Heracles heeft zijn rentree nog steeds niet gemaakt. De spierscheuring was hardnekkiger dan gedacht.

De 25-jarige Osman was een paar keer in de veronderstelling dat hij weer terug was, maar moest dan toch weer met een teleurstelling omgaan. "Voor een scheurtje staat vier tot zes weken, maar het duurt al bijna drie maanden", legt hij uit tegenover Tubantia. "Al een paar keer dacht ik: ik ben er weer, ik kan alles weer. Op de training ging het dan goed, als de spieren warm waren."

"Maar zodra het na afloop afkoelde, kwam de reactie in mijn bovenbeen weer", vertelt Osman over zijn nare periode. "Heel vervelend, ik heb het onderschat. Het is frustrerend dat je denkt dat je weer kunt beginnen, maar dat het lichaam steeds reageert met een zwelling en pijn."

Het lijkt er nu op dat de spelmaker van de club uit Almelo toch echt kan gaan denken aan een rentree. "Ja, het gaat beter. Ik train sinds anderhalve week met de groep mee. Soms stap ik uit voorzorg eerder uit, maar dat is niet omdat ik last heb. Binnenkort ga ik weer wat speelminuten maken. Ik denk echt dat het nu goed gaat komen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws