De Jong houdt PSV nauwlettend in de gaten: 'Ze komen er echt wel weer bovenop'

De Jong houdt PSV nauwlettend in de gaten: 'Ze komen er echt wel weer bovenop'

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 14:11do 14-11-2019 om 14:11

Laatste update: donderdag 14 november 2019 om 14:30do 14-11-2019 om 14:30

Luuk de Jong leeft mee met het in zwaar weer verkerende PSV. De spits van Sevilla is momenteel met Oranje op pad en geeft te kennen dat hij zijn oude ploeg nog op de voet volgt.

De Jong wist zich drie keer tot landskampioen van Nederland te kronen met de Eindhovenaren, maar een nieuwe Brabantse titel lijkt op dit moment verder weg dan ooit. "Natuurlijk doet het pijn om te zien wat daar nu gebeurt. Soms zit alles tegen, het is helaas niet anders", geeft hij aan tegenover De Telegraaf. PSV kent momenteel een achterstand van elf punten op koploper Ajax.

Zonder de geblesseerde Donyell Malen en Steven Bergwijn heeft PSV grote moeite met het scoren van doelpunten. Daarnaast hebben de Eindhovenaren afgelopen zomer in de vorm van spelers als Hirving Lozano, Angeliño en dus De Jong behoorlijk wat scorend vermogen ingeleverd. "Maar er zijn ook weer nieuwe spelers gekomen. Het verschil mag niet zo groot zijn als nu. Daarnaast hebben ze ook pech dat Donyell Malen en Steven Bergwijn zo lang geblesseerd zijn. Ik spreek Mark van Bommel of Mart van den Heuvel nog weleens. Ze komen er echt wel weer bovenop."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws