PSV proeft achter gesloten deuren weer eens de smaak van een overwinning

PSV proeft achter gesloten deuren weer eens de smaak van een overwinning

14-11-2019 15:15 Laatste update: 16:00
156

PSV weet eindelijk weer wat winnen is. De formatie van trainer Mark van Bommel speelde donderdagmiddag achter gesloten deuren tegen het Belgische Sint-Truiden en won met 2-0.

De laatste overwinning dateerde van 6 oktober. Het oefenduel werd voornamelijk gebruikt om wedstrijdritme op te doen. Spelers als Olivier Boscagli, Timo Baumgartl, Konstantinos Mitroglou, Robbin Ruiter en Toni Lato maakten hun opwachting in de oefenpartij, meldt PSV op het eigen Twitter-account. De wedstrijd was niet toegankelijk voor journalisten of supporters. De doelpunten werden gemaakt door Kostas Mitroglou en Claudio Gomes.

Onder het toeziend oog van de meespelende Ibrahim Afellay werd Sint-Truiden met 2-0 verslagen. De oud-speler van onder meer FC Barcelona werd dit seizoen benoemd tot aanvoerder door Van Bommel, maar maakte nog geen enkele officiële minuut voor PSV. Het is voor de Eindhovenaren te hopen dat de oefenoverwinning een boost kan geven aan het moraal binnen het team, de eerstvolgende officiële wedstrijd is een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.