Ajax gelinkt aan 'opvolger Onana': 'Zelfde zaakwaarnemer als Tadic'

Ajax gelinkt aan 'opvolger Onana': 'Zelfde zaakwaarnemer als Tadic'

Gepubliceerd: donderdag 14 november 2019 om 19:42do 14-11-2019 om 19:42

Ajax wordt in Franse media gelinkt aan Predrag Rajkovic, een 24-jarige Servische doelman van Stade de Reims. Ajax-watcher Mike Verweij van De Telegraaf denkt te weten waarom de sluitpost nu ineens wordt genoemd bij de Amsterdammers.

Het is niet voor het eerst dat Ajax en Rajkovic met elkaar in verband worden gebracht. "Die zie je iedere keer voorbij komen", zegt Verweij in de podcast van De Telegraaf. "Volgens mij omdat hij dezelfde zaakwaarnemer heeft als Dusan Tadic. Dan worden die linkjes snel gelegd. Ik heb geen idee wie Onana op zou moeten volgen. Voorlopig zit hij er nog."

"Wie de opvolger wordt weet ik niet, maar het was de bedoeling dat Dominik Kotarski klaargestoomd zou worden voor wanneer Onana weg zou gaan", vervolgt Verweij. "Ik heb er nog geen goed beeld van of hij goed genoeg is, maar ik neem aan dat als er zo'n kanon weggaat er naar een heel goede vervanger wordt gekeken met zoveel geld op de bank."

"Toen Onana bij Jong Ajax speelde zei iedereen dat hij nooit de keeper van Ajax 1 zou worden, maar nu is het een van de beste keepers ter wereld", voegt Valentijn Driessen toe. "Ik zeg niet dat Kotarski dat ook wordt, maar Overmars heeft op een of andere manier een heel goede neus gehad voor deze keeper die hij voor drie ton heeft opgehaald uit Barcelona", doelt hij op Onana.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Onana na dit seizoen weg bij Ajax?

(5999 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws