Oranje-parel Hansen pronkt met bericht Griezmann: Yo, mini boss! How are you?

Oranje-parel Hansen pronkt met bericht Griezmann: "Yo, mini boss! How are you?"

16-11-2019 19:28 Laatste update: 19:40
26

Ondanks de onfortuinlijke uitschakeling in de halve finale zal Sontje Hansen altijd warme herinneringen koesteren aan het jeugd-WK in Brazilië. De zeventienjarige Ajacied kan tijdens de troostfinale tegen Frankrijk zijn topscorerstitel – zes treffers – verdedigen én kreeg via social media complimenten van Antoine Griezmann.

In gesprek met de NOS laat Hansen weten wat er in de DM van Griezmann stond. "Yo, mini boss! How are you in Brazil?", leest de zeventienjarige Noord-Hollander voor. 'Hoe is het in Vitória? Ben je nog steeds daar? Wij praten vaak over je. Als je geïnteresseerd bent in een ontmoeting wanneer je terug bent, dan hoor ik het graag', liet de ster van FC Barcelona verder weten.

Het berichtje van Griezmann maakte indruk op de Oranje-selectie. "We zaten in de bus en ik zei toen tegen iedereen, met een beetje hoge stem: Griezmann heeft me ge-DM'd. Iedereen kijken op mijn telefoon." Hansen hoopt dat het nu daadwerkelijk van een ontmoeting met de Fransman zal komen. "Ik denk dat hij maar naar Nederland moet komen", besluit hij met een lach.