'Als ik zaterdag scoor in Bernabéu ga ik niet juichen, ook in de toekomst niet'

'Als ik zaterdag scoor in Bernabéu ga ik niet juichen, ook in de toekomst niet'

Gepubliceerd: donderdag 21 november 2019 om 11:14do 21-11-2019 om 11:14

Martin Odegaard hoopt nog altijd op een doorbraak bij Real Madrid, maar zal dit weekend met Real Sociedad tegen zijn eigenlijke werkgever spelen. De 20-jarige Noor, die in Nederland voor SC Heerenveen en Vitesse uitkwam, speelt zich ook in Baskenland in de kijker.

Odegaard speelt één of twee jaar in Anoeta, waarbij Real het recht heeft om de spelmaker eerder terug te roepen. Het respect van de Noor voor zijn werkgever is groot. "Ik hoop dat ze dit seizoen kampioen worden", vertelt Odegaard tegenover het Spaanse radiostation El Larguero. "Ik voel me goed bij Sociedad, maar als ik zaterdag scoor in Bernabéu ga ik niet juichen. Ook in de toekomst als ik scoor tegen Real ga ik dat niet doen."

Het is duidelijk dat de 20-jarige spelmaker hoopt op een succesvolle toekomst bij De Koninklijke, maar op welke termijn dat gebeurt laat Odegaard in het midden. "Het is mijn doel, maar op dit moment ben ik gelukkig bij Sociedad. Ik moet geen haast maken als het om Real Madrid gaat, dus ik ga niet zeggen dat ik voor een bepaalde tijd moet spelen bij Real. Het maakt niet uit als het twee jaar duurt en ook niet als het nog vijf jaar is."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Stelling: Martin Odegaard gaat het ooit maken bij Real Madrid

Ja
51%
Nee
49%
(1638 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws