Droombaan gevonden: VoetbalPrimeur zoekt camjo (40 uur)

Droombaan gevonden: VoetbalPrimeur zoekt camjo (40 uur)

Gepubliceerd: donderdag 21 november 2019 om 13:35do 21-11-2019 om 13:35

Laatste update: maandag 2 december 2019 om 11:28ma 02-12-2019 om 11:28

VoetbalPrimeur is per direct op zoek naar een camjo/reporter die ons videoteam op fulltime-basis komt versterken! Ben jij goed voor én achter de camera en wil jij namens VP topevents in de voetbalwereld bezoeken, de beste spelers van dit moment interviewen en hét gezicht van ons YouTube-kanaal en onze website worden? Dan ben jij onze kandidaat!

VoetbalPrimeur maakt ook in 2019 weer een enorme groei door, met 4,5 miljoen unieke bezoekers per maand op de website en meer dan een miljoen views per maand op YouTube. Om onze verbeterde YouTube-strategie ten uitvoering te brengen zijn wij op zoek naar een camjotijger die niet alleen de grootste wedstrijden bezoekt en interessante reportages maakt, maar ook een leidende rol wil spelen in het verder optimaliseren, uitrollen en coördineren van deze strategie.

Hoe ziet een dag als camjo van VP eruit?
Je begint met het brainstormen en bespreken van de contentplannen voor de komende maanden op kantoor met de hoofdredactie van VoetbalPrimeur. Nadat alle camjo’s aangestuurd zijn ga je zelf op pad: er staat immers een wedstrijd van Ajax in de Champions League op het programma. Voorafgaand aan de wedstrijd vraag je naar de mening van de fans: hoe kijken zij tegen de opmars van Ajax in Europa aan? Na de wedstrijd interview je de twee uitblinkers aan Ajax-zijde op verfrissende wijze en peil je de stemming onder de journalisten die met de tegenstander zijn meegereisd naar Amsterdam.

Nadat alle items op YouTube zijn gezet, de views door het dak gaan en je je welverdiende rust hebt gepakt, staat er weer een nieuw avontuur voor de deur: je gaat een reportage maken over Oranje richting het EK. Met een aantal kenners bespreek je welke jonge talenten nog een plekje in de selectie van Ronald Koeman verdienen. Na het editen van dit item kun je alweer vooruitkijken naar het volgende hoogtepunt: de topper tussen PSV en Feyenoord wordt gespeeld en jij doet verslag!Het betreft dus echt een baan waarbij je vaker op pad bent dan op kantoor. Met werken op onregelmatige tijden moet je geen enkel probleem hebben, anders is een sollicitatie zonde van je tijd. Maar bovenal is dit een absolute droombaan, dus grijp je kans!

Wat wij zoeken
- Je weet wat de hot topics zijn in de voetbalwereld
- Je bent ‘online’ ingesteld
- Je hebt meerdere jaren ervaring met presenteren voor de camera
- Je hebt ervaring met editing-programma’s als Premiere Pro en Photoshop
- Je bent technisch aangelegd en weet om te gaan met camera-apparatuur
- Je kunt items zelfstandig uiteenzetten, opnemen en bewerken
- Je bent flexibel, proactief en zelfstandig
- Je kunt goed in een team werken en coördineren

Wat wij bieden
- Een tijdelijke arbeidsovereenkomst met mogelijkheid tot verlenging naar onbepaalde tijd
- Marktconform salaris / reiskosten worden vergoed
- De leukste, meest veelzijdige en meest avontuurlijke baan in de voetbalwereld
- Een werkplek in ons kantoor in Amsterdam-Noord, mét FIFA-game room
- De kans om te werken bij alle A-events in de voetbalwereld
- Een dynamische werksfeer waarin je veel vrijheid hebt om je eigen ideeën tot uitvoering te brengen
- De kans om hét gezicht te worden van de grootste voetbalwebsite van Nederland

Interesse? Stuur een e-mail met jouw CV, motivatiebrief en showreel vóór maandag 2 december 09.00 uur naar jelmer@voetbalprimeur.nl. 

Kandidaten die worden uitgenodigd voor een gesprek kan om een aanvullende opdracht worden gevraagd.

Bekijk het laatste nieuws