Mooi nieuws voor oud-Ajacied Moisander: 'Ik ben erg blij en voel me trots'

Mooi nieuws voor oud-Ajacied Moisander: 'Ik ben erg blij en voel me trots'

25-11-2019 22:58
18

Mooi nieuws voor Niklas Moisander: Werder Bremen heeft het contract van de oud-Ajacied verlengd. Moisander (34) ligt nu tot 2021 vast in het Weserstadion, zo meldt de club.

Moisander is aanvoerder van Werder en de club is blij dat de Finse verdediger langer bij de club blijft. "Met zijn ervaring en uitstraling is hij van grote waarde voor ons. Helaas konden we de afgelopen weken geen beroep op hem doen (vanwege een blessure, red.)", legt Werder-directeur CEO Frank Baumann uit op de clubsite. "We zijn ervan overtuigd dat hij ook in de toekomst een erg belangrijke steunpilaar gaat zijn."

"Ik ben erg blij dat ik mijn contract heb verlengd", reageert Moisander zelf. "Werder is de club waar ik het langste voor heb gespeeld (Moisander speelde vijf seizoenen bij AZ, red.). Ik voel me thuis en ben trots dat ik onderdeel ben van de Werder-familie. Ik weet zeker dat de club de juiste koers vaart."

Moisander is bezig aan zijn vierde seizoen bij Werder Bremen. Hij speelde daarvoor één jaar bij Sampdoria. In Amsterdam speelde hij ook vier jaar. Moisander droeg vijf seizoenen het shirt van AZ. Hij stond ook twee jaar onder contract bij PEC Zwolle.