Feyenoord wil toetreden tot voetbalpiramide: We zijn met de KNVB in gesprek

Feyenoord wil toetreden tot voetbalpiramide: "We zijn met de KNVB in gesprek"

Gepubliceerd: dinsdag 26 november 2019 om 10:10di 26-11-2019 om 10:10

Laatste update: dinsdag 26 november 2019 om 10:27di 26-11-2019 om 10:27

Feyenoord wil structureel weer meedoen om de prijzen en staat open voor investeerders uit binnen- en buitenland. Dat laat Mark Koevermans weten tijdens de persconferentie, waarin hij de nieuwe directie van Feyenoord voorstelt.

"We willen structureel meedoen om de prijzen. Dat kan alleen met een financiële injectie", zegt Koevermans. "Dat staat los van een nieuw stadion. In de komende jaren zou dat in de BVO-begroting opgenomen moeten worden."

Feyenoord laat weten open te staan voor investeerders. "Daar zijn we druk mee bezig. We zijn niet van plan om Feyenoord te verkopen. Feyenoord is van Feyenoord. We zullen op andere manieren moeten proberen om een financiële injectie te krijgen, om zo weer te strijden om onder meer het landskampioenschap." 

Feyenoord wil toetreden tot de nieuwe voetbalpiramide. Dat betekent dat Jong Feyenoord zo snel mogelijk in moet stromen in de Keuken Kampioen Divisie. Martin van Geel voelde daar destijds niets voor. "We hebben de ambitie om zo snel mogelijk toe te treden in de voetbalpiramide om in de Keuken Kampioen Divisie terecht te komen."

"We zijn met de KNVB in gesprek. We moeten nog even afwachten, maar onze ambitie is om met het tweede elftal toe te treden tot de voetbalpiramide", zegt Koevermans.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws