'Vertrek Slutsky bij Vitesse dichtbij: twee clubs tonen belangstelling'

'Vertrek Slutsky bij Vitesse dichtbij: twee clubs tonen belangstelling'

26-11-2019 15:01
79

Leonid Slutsky staat in de belangstelling van Rubin Kazan en Dinamo Moskou. De Rus is nu nog trainer van Vitesse, maar de clubleiding lijkt het niet meer in hem te zien zitten.

Vitesse verloor de afgelopen vier wedstrijden, maar daarnaast heerst er ook veel onvrede over de manier waarop er wordt gevoetbald. De Gelderlander schreef dinsdag een stuk waarin naar voren komt dat niet iedereen binnen Vitesse nog achter Slutsky staat. Clubeigenaar en landgenoot Valeri Oyf heeft echter de touwtjes in handen en bepaalt wat er met Slutsky gaat gebeuren.

Mocht Slutsky ontslagen worden, dan zit hij mogelijk niet lang zonder werk. Volgens Championat hebben Rubin Kazan en Dinamo Moskou interesse in de 48-jarige Rus uit Wolgograd. Kazan kiest mogelijk voor Slutsky wanneer Roman Sharonov ontslagen wordt en Dinamo Moskou wordt nog geleid door Kirill Novikov.

Volgens het Russische Metaratings wordt Slutsky ontslagen wanneer Vitesse aankomend weekend verliest van Heerenveen. De clubleiding is naar verluidt al bezig om een opvolger voor Slutsky te zoeken.

Slutsky is bekend met de Russische competitie. Hij werkte er maar liefst vijftien seizoenen en maakte voornamelijk naam als trainer van CSKA Moskou, waar hij zeven jaar onder contract stond.