Personele problemen in Rotterdam houden aan richting Rangers, drietal ontbreekt

Personele problemen in Rotterdam houden aan richting Rangers, drietal ontbreekt

27-11-2019 11:55
71

De personele problemen voor Feyenoord blijven aanhouden. Woensdag trainde de verre van complete selectie van Dick Advocaat in aanloop naar het cruciale duel tegen Rangers.

Afgelopen weekend tijdens de uitwedstrijd tegen FC Groningen moest Advocaat al de nodige spelers uit zijn selectie missen. Vandaag werkten de Rotterdammers een training af in aanloop naar het belangrijke duel met Rangers. Rick Karsdorp, Edgar Ié en Ridgeciano Haps verschenen volgens Rijnmond Sport woensdag niet op het trainingsveld. Nicolai Jørgensen was wél weer van de partij. Het is te hopen voor Feyenoord dat de verdedigers later nog kunnen aansluiten, anders zal er door Advocaat wederom flink gesleuteld moeten worden in de defensie.

Feyenoord kan zich nog plaatsen voor de volgende ronde van de Europa League, maar dan lijkt winst donderdag tegen Rangers wel van het grootste belang. De Rotterdammers hebben momenteel vier punten verzameld, net als FC Porto. Rangers en Young Boys staan beide op zeven punten. De Rotterdammers trappen donderdag om 18:55 uur af in De Kuip.