Kuyt waarschuwt: 'Ik kan je verzekeren dat het donderdag in Rotterdam gaat spoken'

Kuyt waarschuwt: 'Ik kan je verzekeren dat het donderdag in Rotterdam gaat spoken'

27-11-2019 13:14
108

Dirk Kuyt verwacht een heet avondje Europa League op donderdagavond in de Rotterdamse Kuip. Feyenoord staat tegenover Rangers en moet winnen om uitzicht te houden op een vervolg in het tweede Europese clubtoernooi.

Kuyt, die bij Liverpool lang samen speelde met Rangers-trainer Steven Gerrard, voorspelt een bijzondere sfeer in het stadion in Rotterdam-Zuid. "De fans op Ibrox verrasten me in september en de sfeer was toen geweldig, maar ik kan verzekeren dat het in Rotterdam ook gaat spoken", waarschuwt Kuyt de Schotten in The Daily Record.

De trainer van Feyenoord Onder-19 gunt Gerrard het allerbeste, behalve tijdens het onderlinge duel op donderdagavond. De Rotterdammers zijn volgens Kuyt uit op revanche na de 1-0 nederlaag in Schotland. "Dat was een memorabele avond in de Europa League, maar ik was natuurlijk niet tevreden met de uitslag toen. Ik ben voor Feyenoord, dus het moet beter."

Op dit moment staat Feyenoord met vier punten derde in groep G. Young Boys en Rangers staan op respectievelijk plek één en twee en beide teams hebben drie punten meer dan de Rotterdammers. Een thuisoverwinning op de Schotten is dus van levensbelang voor het team van trainer Dick Advocaat.