Update: Real Madrid mist pechvogel Hazard in Clásico door kleine breuk

Update: Real Madrid mist pechvogel Hazard in Clásico door kleine breuk

27-11-2019 14:29 Laatste update: 05-12-2019 12:52
40

Eden Hazard kan waarschijnlijk gewoon zijn opwachting maken bij Real Madrid in de Clásico tegen Barcelona. De Belgische vleugelaanvaller kreeg dinsdagavond tijdens de Champions League-wedstrijd tegen Paris Saint-Germain een schop van zijn landgenoot bij PSG, Thomas Meunier.

Real Madrid weet te melden dat het om een kneuzing aan het rechterbeen van Hazard gaat. Dat heeft de club op de eigen website bekend gemaakt na onderzoek van het medische team. Het herstel van Hazard wordt gemonitord door de staf van De Koninklijke, maar Marca stelt dat er voor de blessure van Hazard zo'n tien dagen aan hersteltijd staat.

Dat zou betekenen dat de Belgische steraanvaller van Real Madrid de Clásico tegen Barcelona gaat halen. Die wedstrijd werd vanwege de onrust in Catalonië verplaatst naar 18 december aanstaande. Als Hazard volgens schema herstelt zal hij die wedstrijd met gemak halen.

Real Madrid en Paris Saint-Germain speelden dinsdagavond met 2-2 gelijk. Beide ploegen zijn al verzekerd van een vervolg in de knock-outfase, maar het ene punt zorgde er ook voor dat de Parijzenaars sowieso als eerste in de poule eindigen.

Update: Een streep door de rekening voor Real Madrid: Eden Hazard mist El Clásico tegen FC Barcelona. De Koninklijke maakt donderdag wereldkundig dat de Belgische aanvaller een kleine breuk in zijn enkel opgelopen. Aanvankelijk leek de blessure mee te vallen, maar nader onderzoek besliste anders. El Clásico staat voor 18 december op de rol.