Onana houdt Ajax op de been: 'We mogen hem weer bedanken vandaag'

Onana houdt Ajax op de been: 'We mogen hem weer bedanken vandaag'

27-11-2019 23:46
30

Perr Schuurs kreeg tegen OSC Lille de kans in de Ajax-achterhoede en speelde een uitstekende wedstrijd naast Lisandro Martínez. De verdediger was tevreden met zijn eigen spel en bedankt doelman Andre Onana.

"Ik ben heel blij dat ik het vertrouwen kreeg om te mogen beginnen", aldus Schuurs voor de camera van Veronica. "Het is fantatsich wat we vandaag hebben neergezet." Met Martínez is het af en toe nog lastig in de achterhoede. "De communicatie gaat steeds beter, het blijft natuurlijk toch soms lastig. Je moet tot de laatste minuut scherp blijven met hun snelle buitenspelers. Dat hebben we vandaag gedaan."

Keeper Onana krijgt de complimenten van Schuurs. De Kameroener hield Ajax in de tweede helft op de been met twee knappe reddingen vlak na elkaar. "Als je vandaag weer kijkt naar zijn spel, hij heeft bij 0-2 twee fantastische reddingen gehad. Als het dan 1-2 wordt krijg je het nog lastig. We mogen hem zeker bedanken vandaag."

Schuurs is daarnaast ook tevreden met zijn eigen optreden. "Ik ben heel blij en opgelucht dat het vandaag goed is gegaan," sluit hij af.