Lof uit Ajax-kamp voor Ziyech: 'Weet niet wat hij nog meer moet doen'

Lof uit Ajax-kamp voor Ziyech: 'Weet niet wat hij nog meer moet doen'

Gepubliceerd: donderdag 28 november 2019 om 07:21do 28-11-2019 om 07:21

Quincy Promes twijfelt al een tijdje niet meer: Hakim Ziyech kan de absolute top aan. Tegen OSC Lille was de middenvelder met een goal en een assist de grote uitblinker aan Ajax-zijde. Ziyech blinkt dit Champions League-seizoen in iedere wedstrijd uit.

"Hij bewijst het al een paar jaar op rij. Voor mij is het een topspeler", vertelt Promes aan de NOS. "We voeren gesprekken over hoe hij mij het beste kan vinden. Vandaag (woensdag, red.) deed hij het weer: een goal en een assist in een Champions League-wedstrijd. Ik hoorde dat er nog twijfels zijn over of hij de top aankan, maar ik weet niet wat hij nog meer moet doen."

Promes merkt dat er in Europa ontzag is voor Ajax. "We merken het aan alles. Dat hebben we vorig seizoen afgedwongen met het bereiken van de halve finale. We proberen het ook uit te stralen en zijn een club waar rekening mee gehouden moet worden."

Promes heeft zeker geen spijt van zijn overstap naar Ajax. "Ik heb het hier zeker naar m'n zin. Het was de juiste keuze om hierheen te komen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Ziyech na dit seizoen weg?

(1078 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws