Kökcü verrast: 'Dachten dat we laatste twee groepswedstrijden moesten winnen'

Kökcü verrast: 'Dachten dat we laatste twee groepswedstrijden moesten winnen'

29-11-2019 09:15 Laatste update: 09:16
47

Orkun Kökcü dacht dat het Europese avontuur van Feyenoord voorbij was na het gelijkspel tegen Rangers, maar kwam er in de kleedkamer achter dat er nog hoop is voor de Rotterdammers. 

Dan moet er op bezoek bij FC Porto wel gewonnen en het resultaat bij Young Boys en Rangers ook meezitten. "We dachten eigenlijk dat we onze laatste twee groepswedstrijden allebei moesten winnen om door te gaan", vertelt Kökcü na de wedstrijd tegen het Algemeen Dagblad. "Maar in de kleedkamer hoorden we dat FC Porto had gewonnen bij Young Boys. Ja, dat was wel een meevallertje."

"Eigenlijk dacht ik dat het al voorbij was. Maar we hebben nog een kans, al hebben we het niet meer in eigen hand. We moeten in ieder geval weer zien te winnen van Porto. En dan is het afwachten hoe die andere wedstrijd afloopt. We weten dat we Porto kunnen verslaan, dat hebben we thuis al laten zien", blijft de middenvelder strijdlustig. Tegen Rangers zat een overwinning er niet in. "Als we voorin wat scherper waren geweest, hadden we na de eerste helft met 2-0 of 3-0 voor gestaan. We hadden het hier onszelf een stuk makkelijker kunnen maken."