Gerrard baalt van arbiter Skomina in De Kuip: 'Wanhopig verdedigen van Fer'

Gerrard baalt van arbiter Skomina in De Kuip: 'Wanhopig verdedigen van Fer'

29-11-2019 10:34
49

Steven Gerrard houdt gemengde gevoelens over aan het gelijkspel van Rangers FC tegen Feyenoord in de Europa League. De manager van de Schotse topclub meent dat Alfredo Morelos tussen zijn twee goals door recht had op een strafschop.

Volgens het Liverpool-icoon beging Leroy Fer een overtreding op de Colombiaan. Hij haalt uit naar arbiter Damir Skomina. "We hadden overduidelijk een strafschop verdiend. Als de scheidsrechter dit terugziet, zal hij woest op zichzelf zijn", wordt Gerrard geciteerd door Voetbal International. "Ik zou graag eens een uitleg van de UEFA willen waarom wij nooit een penalty krijgen."

"Fer klimt gewoon over hem heen", vervolgt een boze Gerrard na het 2-2 gelijkspel in De Kuip. "Het is wanhopig verdedigen en hij brengt hem naar de grond. Als het ergens anders op het veld gebeurt is het altijd een overtreding dus dit was ook een penalty."

Gerrard is wel te spreken over Morelos. Voor de wedstrijd claimde de voormalig middenvelder al dat de Colombiaanse spits minimaal vijftig miljoen euro waard is. "Geloven jullie me nu? Maar hij is niet te koop. Voor geen enkele prijs."