'Lyanco was al in Eindhoven, maar John de Jong blunderde en liet hem weggaan'

'Lyanco was al in Eindhoven, maar John de Jong blunderde en liet hem weggaan'

Gepubliceerd: vrijdag 29 november 2019 om 14:08vr 29-11-2019 om 14:08

PSV heeft afgelopen zomer geblunderd met Lyanco, de Braziliaanse verdediger die in de belangstelling stond van de Eindhovenaren. De stopper was al in Brabant, maar werd niet binnengehaald door technisch manager John de Jong.

PSV wilde de Braziliaan dolgraag binnenhalen en had Lyanco zelfs al in Eindhoven, schrijft De Telegraaf. De verdediger mocht echter van de club eerst nog het jeugdtoernooi in Toulon spelen. Daar werd hij uitgeroepen tot beste speler, waarop hij veel duurder werd en eigenlijk niet meer te betalen was voor de Brabanders. Technisch manager John de Jong had al eerder kunnen toeslaan, maar wilde pas zaken doen nadat er een forse uitgaande transfer werd gerealiseerd.

Op dat moment was de enorme transfer van Hirving Lozano naar Napoli al bijna in kannen en kruiken en liep er met Steven Bergwijn, Donyell Malen en Mohamed Ihattaren een enorm kapitaal op het trainingsveld rond. Toch durfde De Jong niet in te stappen en daardoor greep hij naast Lyanco, die daarop een verbeterd contract tekende bij Torino en in Italië bleef.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws