Ongeloof over ontluisterend PSV: 'Het probleem ligt denk ik niet bij Van Bommel'

Ongeloof over ontluisterend PSV: 'Het probleem ligt denk ik niet bij Van Bommel'

Gepubliceerd: vrijdag 29 november 2019 om 14:32vr 29-11-2019 om 14:32

Willy van de Kerkhof kan zijn ogen nauwelijks geloven na wéér een wanprestatie van PSV. Donderdagavond was Sporting Portugal met 4-0 te sterk voor de ploeg van trainer Mark van Bommel, die daardoor uit de Europa League ligt.

Van de Kerkhof vindt dat er te veel door de ondergrens zakken bij zijn geliefde PSV. "Als je onze vriend Dumfries ziet spelen tegen Sporting, vraag ik me af waarom hij elke keer als een rechtsbuiten speelt", reageert de oud-international bij Omroep Brabant. "Door die fout vallen er twee doelpunten."

Als het aan Van der Kerkhof ligt, wordt Van Bommel voorlopig niét het slachtoffer van de PSV-crisis. "Ik vind dat Mark moet blijven", zegt hij. "Het probleem ligt denk ik niet bij hem. Als ik de ploeg zie spelen, worden de goals achterin veel te makkelijk weggegeven en worden er geen duels gewonnen."

Na afloop van de nederlaag in Portugal zei Van Bommel dat hij zichzelf nog steeds als de aangewezen persoon ziet om het tij te keren. De achterstand op Eredivisie-koploper Ajax is elf punten.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws