Geen Servische én Argentijnse aanwas voor Ajax: 'Kan voorlopig 'n streep doorheen'

Geen Servische én Argentijnse aanwas voor Ajax: 'Kan voorlopig 'n streep doorheen'

29-11-2019 20:47
30

Strahinja Pavlovic zal voorlopig niet in het shirt van Ajax te bewonderen zijn, meldt clubwatcher Mike Verweij van De Telegraaf. Voetbal International berichtte onlangs dat Ajax één van de clubs was die de achttienjarige centrale verdediger van Partizan Belgrado volgen.

Voor de boomlange jeugdinternational van Servië is echter geen concrete belangstelling uit Amsterdam, bezweert Verweij. "Hij is afgelopen zomer voor een bedrag tussen de vijf en zes miljoen euro aangeboden, maar toen niet goed genoeg bevonden", laat hij weten in een voorpublicatie van de voetbalpodcast van De Telegraaf, die zaterdag online komt. Volgens de journalist kan er voorlopig dus 'een streep door de naam' van Pavlovic, die donderdag negentig minuten meedeed tegen AZ.

Ook de komst van Exequiel Palacios is verre van waarschijnlijk. Argentijnse media meldden dat Ajax een bod op de River Plate voorbereidde. Uit Duitsland kwam echter het nieuws dat Bayer Leverkusen Palacios ook op de korrel heeft. "Hij lijkt op weg naar Peter Bosz", beaamt Verweij.