Ziyech beste waarmee Martínez ooit op veld heeft gestaan: 'Fantastische speler'

Ziyech beste waarmee Martínez ooit op veld heeft gestaan: 'Fantastische speler'

30-11-2019 09:50 Laatste update: 10:00
78

Lisandro Martínez droomt naar eigen zeggen 'met zijn ogen open' bij Ajax. De Argentijn geeft aan alles te geven voor zijn team en ziet Hakim Ziyech als de beste speler waarmee hij ooit op een voetbalveld heeft gestaan.

"Ik ben er gewoon voor om mijn team te helpen. Ik zou mijn leven geven voor ze", laat Martínez weten voor de camera van Ajax TV. De Argentijn is trots dat zijn team ook zonder Joël Veltman en Daley Blind op overtuigende manier wist te winnen van OSC Lille. "Er ontbraken een paar belangrijke spelers, maar als je naar de trainingen kijkt hebben we bijna allemaal hetzelfde niveau. Iedereen is er klaar voor als het nodig is, zoals Perr, die niet veel gespeeld had."

Martínez geniet van het spel van Ziyech en Promes. "Wat je op het veld ziet, dat hebben ze buiten het veld ook. Ze zijn goede vrienden en dat zie je terug op het veld." In Ziyech ziet hij zelfs de beste speler waar hij ooit mee op het veld heeft gestaan. "Zeker. Ik vind hem echt een fantastische speler. Hij is heel compleet. Maar ik vind eigenlijk alle spelers waar ik mee train heel goed."

"Een jaar geleden keek ik altijd naar Ajax vanwege het mooie voetbal dat ze speelden. Dat ik nu hier ben, in de Champions League en de competitie speel, is ongelooflijk. De fans zijn geweldig, ik droom met mijn ogen open. Dit team zorgt ervoor dat je niveau omhoog gaat", concludeert Martínez.