'Het zou mooi zijn als Onana en ik na Twente - Ajax shirtjes kunnen ruilen'

'Het zou mooi zijn als Onana en ik na Twente - Ajax shirtjes kunnen ruilen'

30-11-2019 17:12
39

Joël Drommel is een groot bewonderaar van Andre Onana. Zondag staat de doelman van FC Twente tegenover de Ajax-keeper, die woensdag tegen Lille OSC weer uitblonk in de Champions League.

Drommel kijkt op tegen Onana, ook al zijn de twee even oud (23). "Ik kan veel van hem leren", vertelt hij aan RTV Oost. "Lef, meevoetballen en uitstraling. Hij is echt een keeper die alles heeft, dus ik kijk zeker naar hem. Het zou mooi zijn als we shirtjes kunnen ruilen. Hij is echt een topkeeper in Europa. Een idool wil ik niet zeggen, maar ik kijk wel graag naar zo'n keeper."

Wedden

Meer odds

Zondag staan de twee keepers tegenover elkaar als Ajax bij Twente op bezoek gaat in de Grolsch Veste. Als het aan Drommel ligt, gaan de Amsterdammers niet wéér met ruime cijfers winnen. "Zondag moet dat weer gebeuren. We hebben veel vertrouwen en tegen zo'n ploeg kunnen we ons alleen maar onderscheiden."

Twente staat met achttien punten op de twaalfde plaats in de Eredivisie. Ajax is de ongenaakbare koploper en won twaalf van de veertien wedstrijden.