Bijzondere boodschap van Kraay: Hij is ontzettend leuk om te interviewen

Bijzondere boodschap van Kraay: "Hij is ontzettend leuk om te interviewen"

Gepubliceerd: zaterdag 30 november 2019 om 18:18za 30-11-2019 om 18:18

Laatste update: zaterdag 30 november 2019 om 18:27za 30-11-2019 om 18:27

Hans Kraay jr. betreurt het vertrek van Leonid Slutsky. De markante trainer uit Rusland kondigde vrijdagavond direct na het verlies tegen sc Heerenveen (3-2) zijn afscheid bij Vitesse aan.

Kraay gaat Slutsky missen, maar toont ook begrip voor het besluit van de oefenmeester. "Ik ben aan de ene kant verbaasd, maar aan de andere kant: we zagen op de redactie net al dat hij niet meer liep te ijsberen bij 2-2, ook niet bij 3-2. Gelaten was hij", reageert Kraay in de studio van FOX Sports. "Volgens mij is hij, ik ken hem een beetje, ongelofelijk opgelucht dat hij ervan af is. De wallen onder zijn ogen zijn in één keer een beetje verdwenen."

Slutsky was populair bij veel voetbalvolgers, waaronder Kraay. De twee spraken elkaar regelmatig voor wedstrijden van Vitesse. "We zijn hem gaan omarmen. Hij is ontzettend leuk om te interviewen. Dat maakt je in dit land, en misschien in andere landen ook wel, gelijk een leukere trainer. Los van het feit of het wel of geen goede trainer is, is het voor de mensen thuis wel heel verfrissend om zo'n leuke man te zien, waar je om kan lachen. We zijn een groot character verloren."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws