Fraser baalt stevig: 'Verschrikkelijke opmerking, ook in de kleedkamer gehoord'

Fraser baalt stevig: 'Verschrikkelijke opmerking, ook in de kleedkamer gehoord'

Gepubliceerd: zaterdag 30 november 2019 om 21:17za 30-11-2019 om 21:17

Henk Fraser is niet gelukkig met de manier waarop zijn spelers de ruime nederlaag tegen Willem II (4-0) verwerken. In de kleedkamer en in de mixed zone hoort de trainer van Sparta dat het 'wel een keer kan gebeuren', maar daar wordt hij kwaad van.

Fraser is na de wedstrijd pissig en teleurgesteld en wil diezelfde reactie ook bij zijn spelers zien. "We moeten af van de mentaliteit van 'volgende week beter' of 'het kan een keer gebeuren'", steekt hij van wal voor de camera van FOX Sports. "Dat is de verschrikkelijkste opmerking die mensen naar mij kunnen maken. Ik hoorde het ook in de kleedkamer weer. Dat is het meest frustrerende wat er is."

Maar één Spartaan haalde zijn niveau en dat mag de ploeg van Fraser zich aanrekenen. "De eindpasses waren dramatisch vandaag, net als de duels.. Ik heb maar één speler gezien die het niveau van Willem II haalde en dat was Ragnar Ache. Hij beleefde de wedstrijd zoals ik ze had voorbereid om de wedstrijd te beleven. Dit is de eerste keer dat we als collectief, met uitzondering van één speler, falen."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws