LIVE: PSV verspeelt weer punten en staat nu 13(!) punten achter op Ajax (gesloten)

LIVE: PSV verspeelt weer punten en staat nu 13(!) punten achter op Ajax (gesloten)

01-12-2019 21:50 Laatste update: 21:55
579

Een bomvol programma in de Eredivisie zondag. Ajax en FC Twente trappen om 12.15 uur af in de Grolsch Veste, terwijl ook AZ, Feyenoord en PSV in actie komen. Mis niets van alle wedstrijden in ons liveblog!

Ajax neemt het met Hakim Ziyech op tegen Twente. De Marokkaanse international is voldoende hersteld van zijn armklachten. Trainer Erik ten Hag stelt één debutant op: Noa Lang is de vervanger van de geblesseerde Zakaria Labyad. Achterin nemen Joël Veltman en Daley Blind hun vertrouwde plek in centraal in de defensie, nadat ze in de Champions League-wedstrijd tegen Lille geschorst waren.

Nummer twee AZ komt om 16.45 uur in actie tegen VVV-Venlo. Trainer Arne Slot moet een vervanger aanwijzen voor Pantelis Hatzidiakos, die dit seizoen niet meer in actie komt vanwege een zware knieblessure. Feyenoord neemt het op hetzelfde moment op tegen PEC Zwolle in De Kuip. 

PSV snakt naar een goed resultaat op bezoek bij FC Emmen. De ploeg van de geplaagde coach Mark van Bommel begint om 20.00 uur aan dat duel.

Height: 960px Width: 100%