AS Monaco-PSG afgelast: weersomstandigheden in Monte Carlo te extreem

AS Monaco-PSG afgelast: weersomstandigheden in Monte Carlo te extreem

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 13:33zo 01-12-2019 om 13:33

De wedstrijd van zondagavond tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain is vanwege hevige regenval afgelast. Dat bevestigen beide clubs via officiële kanalen. Volgens de Franse autoriteiten kan de veiligheid van de spelers niet gegarandeerd worden.

Vanwege hevige regenval in Monaco kan de wedstrijd tussen AS Monaco en Paris Saint-Germain van zondagavond geen doorgang vinden. Er was door de Franse autoriteiten een code rood afgegeven in het gebied en dat heeft nu dus ook gevolgen voor AS Monaco en Paris Saint-Germain.

Naast een niet bespeelbaar veld kan door de code rood ook de gezondheid van de spelers zondagavond niet worden gegarandeerd. Het is nog niet duidelijk wanneer de wedstrijd ingehaald zal worden. Dit wordt waarschijnlijk pas in het nieuwe jaar, aangezien de planning van Paris Saint-Germain voor de winterstop zo goed als vol zit.

Paris Saint-Germain staat, zoals voor het seizoen al verwacht, zonder échte tegenstand aan kop in de Ligue 1. De ploeg heeft na veertien wedstrijden al 33 punten behaald. Bij Monaco gaat het vooralsnog minder, de ploeg van coach Leonardo Jardim staat veertiende.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws