Huntelaar belangrijk voor Ajax: 'Maar op gegeven moment is het op'

Huntelaar belangrijk voor Ajax: 'Maar op gegeven moment is het op'

Gepubliceerd: zondag 1 december 2019 om 15:38zo 01-12-2019 om 15:38

Laatste update: zondag 1 december 2019 om 15:50zo 01-12-2019 om 15:50

Klaas-Jan Huntelaar heeft zondag tegen FC Twente gedaan wat hij moest doen, zag Kenneth Perez. De 36-jarige spits kwam al in de eerste helft in het veld om Ajax uit de brand te helpen.

"Hij maakte met twee goals het verschil, dus hij speelde heel goed. Dit is zijn rol", zegt Perez bij FOX Sports. "Hij kwam erin om iets meer vuur in het elftal te brengen, maar zou er in de tweede helft alsnog in zijn gekomen als het zo zou blijven." Ajax stond na twintig minuten spelen al met 2-0 achter.

Huntelaar scoorde twee keer. Zijn laatste maakte hij in de allerlaatste minuut, toen hij door Hakim Ziyech werd weggestoken en oog-in-oog met Joël Drommel kwam te staan. "Het mooie aan Klaas-Jan vind ik dat hij precies weet wat hij moet doen als hij voor de goal komt."

"Hij heeft het al honderdduizend keer gedaan. Hoe lang hij dit nog kan is de vraag, op een gegeven moment is het ook op. Hij is 36 jaar. Het grootste gedeelte van zijn carrière ligt dus achter hem. Of hij het nog een half jaar, een jaar of twee jaar vol kan houden, dat moeten we zien."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Het laatste Verstappen nieuws - GPBlog.com

Bekijk het laatste nieuws